Få hjælp til tørre øjne hos Hamm & Steenfeldt

Hvis du har oplevet tørre øjne, så ved du hvor generende, det kan være i hverdagen. Det er en stor udfordring i både dit arbejds- og privatliv, hvis du lider af tørre øjne. Det kan være enormt svært at koncentrere sig, og du bliver hurtigere træt. Det er derfor et problem, du bør tage seriøst og få hjælp til.

Du kan heldigvis altid få hjælp hos Hamm & Steenfeldt, hvor vi har nogle dygtige og professionelle optikere, som kan hjælpe med at undersøge dine øjne. Hvis du lider af tørre øjne, hjælper vi dig altid med at finde den rette behandling, så du kan komme af med det. Du er altid velkommen til at komme forbi vores fysiske butik i Odense, hvor vi står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Sådan ved du, at du skal bruge hjælp til tørre øjne

Hvis du ikke er helt sikker på, hvad det vil sige at have tørre øjne, kan det være svært selv at vurdere om, du har brug for hjælp. Det kan være at du blot er træt, men det kan desværre også være, at du lider af tørre øjne. Det er derfor vigtigt at være opmærksom, så du kan få løst problemet før det bliver større. Her er nogle symptomer, du bør holde øje med.

  • Du føler tørhed og svien i øjnene
  • Du får røde og ømme øjne
  • Dit syn bliver mere sløret
  • Dine øjne begynder at klø
  • Du får sammenklistrede øjne, når du har sovet
  • Du oplever træthed i øjnene efter, du har kørt bil, læst eller siddet foran en computerskærm

Der er altså en hel del symptomer, som kan være indikatorer for, at du har brug for hjælp til tørre øjne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev