Beskyt øjnene med solbriller med UV beskyttelse fra Hamm & Steenfeldt i Odense

Når sommeren nærmer sig og solen titter frem, er det vigtigt, at du har nogle gode solbriller til at skygge for solen. Solbriller er dog ikke kun en hjælp, fordi de skygger, men også fordi de beskytter. Du kan nemlig få solbriller med UV beskyttelse, hvilket er med til at beskytte dine øjne fra de UV stråler, som solen sender afsted. Det er derfor enormt vigtigt, at du anskaffer dig nogle solbriller med UV beskyttelse, så du kan passe på dine øjne igennem sommermånederne, hvor solen står højt på himlen.

Du kan altid finde dine solbriller med UV beskyttelse hos Hamm & Steenfeldt. Vi har et stort udvalg af solbriller, som du kan se i vores butik i Odense. Her kan du altid spørge en af vores dygtige medarbejdere til råds, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Derfor skal du bruge solbriller med UV beskyttelse

Solbriller med UV beskyttelse er meget vigtige om sommeren, hvis du vil undgå at dine øjne tager skade på grund af de UV stråler, som kommer fra solen. UV stråler kan være meget farlige, og derfor skal vi huske at beskytte os mod dem med både solbriller og solcreme. Der findes forskellige stråler fra solen, og UV stråler er uden tvivl de farligste.

  • UV stråler: Disse stråler kan ikke ses eller mærkes, og de har en bølgelængde på 200 til 400 nm.
  • Synligt lys: Disse stråler er det vi ser som sollys, og de har en bølgelængde på 400 til 750 nm.
  • Infrarød stråling: Disse stråler er det vi mærker som varme, og de har en bølgelængde på 750+ nm.

Fordi UV stråler ikke kan ses eller mærkes, er de en stor trussel. Vi ved nemlig ikke, hvornår vi har fået for meget af dem, hvilket kan være meget farligt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev