Bliv sommerklar med solbriller fra Hamm & steenfeldt i Odense

Hvis du ikke har anskaffet dig et par gode solbriller til sommeren, så er det ved at være på tide. Der er intet værre end at sidde ude i solen uden solbriller, og derfor er det vigtigt, at finde et godt par, hvis du skal kunne nyde de varme sommerdage i fulde drag. På den måde bliver du ikke generet af de skarpe solstråler, fordi du har en beskyttelse i form af solbrillerne. Desuden er det også en stor fordel for øjnene, da de ikke har godt af direkte sollys. Du beskytter altså dine øjne ved at bruge solbriller, når solen er fremme.

Du kan få dine nye solbriller hos Hamm & steenfeldt, hvor vi har et bredt udvalg, du kan vælge i mellem. Hvis du besøger vores butik i Odense, kan du prøve de forskellige solbriller af, så du kan finde det par, som passer bedst til dig.

Find den rette form til dine solbriller

Når du skal vælge solbriller, er det mere end kun funktionen, som har betydning. Solbriller fungerer nemlig også som en modegenstand, der er med til at piffe dit outfit op. Det kan derfor være en god idé at finde nogle solbriller, som du synes er flotte og sidder pænt på dig. Her kan du se, hvilke solbriller der passer til forskellige ansigtsforme.

  • Rundt ansigt: Har du et rundt ansigt, er det en god idé at finde en solbrilleform med cateye. Du bør også helst undgå runde eller meget kantede former, da det kan gøre dit ansigt rundere.
  • Ovalt ansigt: Med en oval form kan du tillade dig at bruge de fleste former af solbriller. Det er dog en god idé at finde nogle, som flugter med kindben.
  • Firkantet ansigt: Her er det en god idé at finde en solbrille med afrundende kanter, som kan være med til at blødgøre dit ansigt.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev