Find din stil hos Hamm & steenfeldt i Odense

Når du skal vælge nye briller, er det vigtigt, at du finder et par, som passer til din stil. Du skal føle dig godt tilpas i dine briller, og her betyder udseendet af dem rigtig meget. Det er nemlig vigtigt, at du synes det er nogle pæne briller, som klæder dig, så du ikke føler, at de forværrer dit udseende.

Mange er bange for at begynde at gå med briller, fordi de tror det er med til at forværre deres udseende, men dette behøver bestemt ikke være tilfældet. Finder du derfor nogle briller, som sidder pænt på dig, så kan det faktisk være med til at give dit outfit et sidste pif.

Du kan vælge blandt en masse forskellige briller hos Hamm & steenfeldt, hvor du helst sikkert vil kunne finde nogle, som passer til dig og din stil. Nede i vores butik i Odense er du altid velkommen til at prøve brillerne af, så du kan teste om de føles rigtige, før du tager din endelige beslutning.

Sådan finder du din stil

Der er flere ting, du bør overveje, når du skal finde den helt perfekte brille, og briller og stil hører altså sammen.

Hvem er du?
Det er vigtigt, at du overvejer hvem du er, og hvad du egentlig kan lide, når du skal vælge briller. I sidste ende er det vigtigste nemlig, at du finder noget, som du selv kan lide.

Den rette form.
Hvis du skal finde en brilleform, som klæder dig, så kan du tage udgangspunkt i din ansigtsform. Her passer nogle briller nemlig bedre end andre alt efter, hvilken type ansigt du har.

Den rette farve.
Når du skal vælge farve på dine briller, så kan du gå ud fra din hudtone. Nogle farver går bedre sammen med en hudtone end andre.

DOWNLOAD STIL GUIDE

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev