Forbedre dit samsyn ved hjælp af synstræning hos Hamm & Steenfeldt i Odense

Synstræning er en effektiv måde at forbedre dit samsyn, hvis du oplever problemer med synet. Øjet styres af muskler, og hvis du har problemer med dit samsyn, kan det skabe problemer. Ved at lave synstræning, lærer du at styrke og beherske øjenmuskulaturen, så du får en mere præcis og effektiv synsfunktion. Selve forløbet foregår således, at du laver hjemmeøvelser på 15 til 30 minutter, samtidig med at du møder op hos optikeren til praktisk vejledning engang i mellem. Det er heldigvis et forløb, som har en hurtig effekt, hvilket betyder, at du ikke skal være i gang alt for længe.

Hos Hamm & Steenfeldt tager vi en synstest for at klarlægge om der er et behov for synstræning. Hvis vi vurderer om der er et behov henviser vi til Kim Fogelberg Christoffersen / Syn & Motorik / Allégade 70 / 5000 Odense C / T: 6613 6277.

Hvornår ved du om, du har behov for synstræning

Det kan være svært selv at vurdere om, du har behov for synstræning. Hvis du har nogen mistanke, bør du opsøge en optiker, som kan hjælpe dig med at vurdere, om der er behov for et videre forløb. Der er nogle symptomer, du bør være opmærksom på, hvis du er i tvivl om, hvornår det er nødvendigt at få det tjekket.

  • Hvis du oplever dobbeltsyn
  • Hvis du oplever træthed ved læsning
  • Hvis du oplever manglende koordination
  • Hvis du oplever motoriske problemer
  • Hvis du har svært ved at bedømme afstande
  • Hvis du har problemer med at fokusere

Har du oplevet nogle lignende symptomer, er det derfor en god idé at søge hjælp hos din optiker. Her kan du få en vurdering af dine behov og eventuelt påbegynde et synstræning forløb, hvis nødvendigt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev