Find dine nye solbriller til sport hos Hamm & Steenfeldt i Odense

Hvis du dyrker meget sport uden for om sommeren, så kan det være nødvendigt med en særlig type solbriller. Almindelige solbriller kan nemlig hurtig blive generede og falde af, hvis de ikke er særligt egnede til sport. Derfor skal du have fat i nogle solbriller til sport. Du bør finde nogle, som passer til netop den sport du udøver, da der kan være forskel på, hvad der er bedst.

Hos Hamm & Steenfeldt finder du et bredt udvalg af solbriller til sport, som du kan se i vores fysiske butik i Odense. Her har vi nogle dygtige og erfarne medarbejdere, som gerne hjælper dig med at finde det helt rigtige sæt solbriller til den sport, du dyrker.

Find den rette solbrille til din sportsgren

Der er forskel på sport, og derfor er der naturligvis også forskel på, hvilke solbriller der passer bedst til din sport. Her er nogle forslag til sportsgrene og passende solbriller.

Vandsport:
Hvis du dyrker vandsport, er det vigtigt at finde en solbrille med polaroidglas. Ude på vandet er der nemlig stor chance for refleksioner i brilleglasset, hvilke kan være en stor ulempe.

Løb:
Hvis du løber er det vigtigt at finde nogle solbriller, som sidder tæt nok til at de ikke falder af, men ikke så tæt, at de bliver dugget til.

DOWNLOAD FOLDER OM SOLBRILLE

Rudy Project
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev