Få tjekket for synsfejl og øjensygdomme hos Hamm & Steenfeldt i Odense

Hvis du gerne vil være sikker på, at dine øjne fungerer, som de skal, så er det altid en god idé at få lavet et tjek hos din optiker. Der findes mange øjensygdomme og synsfejl, og det er en stor del af danskerne, som oplever det i sin tid. Det er derfor altid en god idé at være sikker; især hvis du oplever problemer med synet eller andre irritationer omkring øjnene.

Du kan altid besøge Hamm & Steenfeldt i Odense, hvor vi gerne hjælper dig med at tjekke op på synet og øjnene. Her kan vi vurdere om dine øjne lider nogle fejl og har brug for videre behandling.

Mange forskellige øjensygdomme og synsfejl findes blandt det danske folk

Der er efterhånden mange danskere, som oplever øjensygdomme eller synsfejl, og derfor er det også vigtigt, at du er opmærksom. Her er nogle af de sygdomme, der ofte opstår.

  • Diabetisk øjensygdom: Hvis du er diabetiker, er det vigtigt med hyppige tjek af dine øjne. Her opstår der nemlig ofte problemer såsom småblødninger og væskeudsivning i nethinden.
  • AMD: AMD er en form for forkalkning på nethinden, som ofte ses blandt ældre folk. Der findes to former; tør og våd. Den våde er en langsom ødelæggelse af nethinden, mens den tørre er, hvor affaldsstoffer medfører ødelæggelse af nethindevævet.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev