Find dine nye briller hos Hamm & steenfeldt i Odense

Hvis du lider af dårligt syn, så er det vigtigt at have et par gode briller liggende derhjemme. Hvad end du skal bruge dem fuldtid eller kun på deltid, så er det altid en god idé at have et par briller af god kvalitet. Det rette par kan være med til at gøre en stor forskel i din hverdag, og derfor skal de føles helt rigtige. Hvis du har et par briller, som ikke sidder godt, så kan det nemlig blive en stor gene i længden. Det kan ende med at påvirke både dit privat- og arbejdsliv. Det er derfor vigtigt, at du giver dig god tid til at finde den perfekte brillematch til dig.

Hos Hamm & steenfeldt hjælper vi dig gerne med at finde det helt rette sæt briller til dig. Du kan eventuelt besøge os i vores butik i Odense, hvor vi har nogle dygtige medarbejder, der gerne rådgiver og vejleder dig.

Sådan vælger du farve til dine briller

Når du har fundet en god brilleform, som sidder behageligt, er det tid til at overveje, hvilken farve du egentlig er ude efter. Briller må nemlig også gerne se pæne ud, så du føler dig godt tilpas i dem. Det er selvfølgelig vigtigt, at du vælger en farve du synes godt om. Det kan dog være en god idé at finde en farve, som også passer godt med din hudtone.

Lys hud:
Hvis du er meget lys i huden, er det en god idé med naturlige og neutrale farver. Det kan for eksempel være en brunlig brille. En helt sort brille kan godt gå hen og blive en smule for kraftig.

Mørke toner i huden:
Hvis du har en mørkere hudnuance, passer det rigtig god sammen med en sort eller metalfarvet brille. Her skaber de skarpe farver en rigtig flot kontrast til din hud.

Helt mørk hud:
Her er det oplagt med pastelfarver eller stærke farver. Mere neutrale og naturlige farver kan nemlig blende sammen med huden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev