Vælg det rette brilleglas hos Hamm & Steenfeldt i Odense

Når du skal have nye briller, er det vigtigt, at du vælger det rette brilleglas. Der er nemlig forskel på brilleglas, og hvis du skal have den mest behagelige oplevelse med dine briller, skal du have dem, som fungerer bedst for dig. Alle mennesker er forskellige, og der er også forskel på synsproblemer, hvilket betyder, at brilleglasset skal tilpasses dit syn, så du ser bedst muligt.

Hos Hamm & steenfeldt hjælper vi dig gerne med at finde det helt rigtige brilleglas til dine briller, så dit syn bliver så godt som muligt igen. Du kan besøge os i vores fysiske butik i Odense, hvor vi også har et bredt udvalg af lækre briller.

Forskellige brilleglas

Der findes forskellige typer af brilleglas, og det handler om at finde det, som passer bedst til dig.

Brilleglas med enkeltstyrke:
Hvis du har briller med enkelstyrke, så har brilleglasset den samme styrke gennem hele glasset. De er oplagte, hvis du enten er helt langsynet eller nærsynet.

Brilleglas med flerstyrke:
Ved briller med flerstyrke, har dit brilleglas forskellige styrker. Her kan der være enten en glidende eller skarp overgang mellem styrkerne. Disse brilleglas er oplagte, hvis du har både svært ved at se tæt på og langt væk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev