Hamm & Steenfeldt Optik

Personlig og individuel betjening

Hos Hamm & Steenfeldt Optik vil vi være det lokale alternativ til de mange landsdækkende kædebutikker. Vi lægger vægt på at give vores kunder en individuel og personlig rådgivning. Derfor vil du altid møde den samme optiker, når du besøger os.

Når vi skal finde briller til vores kunder, er det vigtigt for os, at vi finder et stel, der understøtter deres personlighed. Vi hjælper vores kunder med at finde en brille der fremhæver det udtryk og den personlighed, de ønsker at udstråle.

Hvad kan vi gøre for dig?

 

Hos os får du altid en professionel vejledning. Vi foretager grundige synsprøver og holder os opdateret på den nyeste teknologi. Når vi udmåler til briller og kontaktlinser, er det vigtigt, at vi har styr på, om øjets fysiologi og ledningsevne er i orden. Derfor har vi udstyr, der kan filme, om øjet fungerer, som det skal og lader lyset komme igennem. Vi kan, med vores udstyr, se ind i øjet, da fejlen ikke altid sidder på oversiden. Vi kan altså se, om der er noget galt inde i øjet og dermed viderehenvise til øjenlægen, hvis det skulle være nødvendigt.

Hos os kan du få speciallinser, natlinser og linser mod nærsynethed. Vi har specialiseret os i specialoptik, svagsynsoptik, nattesyn og tørre øjne. Derudover har vi stor erfaring med at tage synsprøver af børn og vi har et bredt udvalg af børnebriller.

Unikt og bredt udvalg

Vi tager med jævne mellemrum på messer for at finde nye smarte og unikke brillemærker til vores sortiment. Vi forhandler briller og solbriller fra både danske og internationale designere. Du kan f.eks. få briller med styrke fra både Adidas, Oakley, Lindberg, Maui Jim og Rayban. Vi fremstiller også diverse sportsbriller med styrke – du kan tilmed få dykkerbriller med styrke.

Kig ind i butikken til en snak eller en grundig vejledning. Der er god mulighed for parkering foran butikken og vi står altid klar til at tage imod dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev