Find lækre danske designer briller hos Hamm & steenfeldt i Odense

Hvis du er på jagt efter nogle nye og lækre briller, så kan det være en fordel at søge efter nogle af dansk design. Danske designer briller er nemlig særligt gode af kvalitet, samtidig med at de har et flot og lækkert design. Du får derved en brille som både topper i komfort, funktion og udseende.

Har du også stor interesse i dansk design, så kan du finde et bredt udvalg hos Hamm & steenfeldt i Odense. Vi har en stor passion for lækkert dansk design, hvilket betyder at du kan finde nogle helt fantastiske danske brands i vores butik. Her kan du se alle de briller vi har og prøve dem af, så du kan finde det helt rette par til dig. Du er også altid velkommen til at spørge en af vores erfarne og dygtige medarbejdere til råds, hvis der er noget du er i tvivl om eller har brug for hjælp til.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

Bredt udvalg af danske designer briller

Hos Hamm & steenfeldt arbejder vi med mange danske brands, så du kan få et par lækre briller af dansk design. Her er nogle af de brands vi arbejder med, som skaber nogle udsøgte briller, du kan finde i vores butik.

Fleye:
Med et par briller fra det danske brand Fleye, kan du være sikker på at få både funktionalitet og flot design. Deres briller er nemlig designet efter den skandinaviske renhed og enkelthed, som er med til at skabe en funktionel brille med masser af komfort. Desuden skaber de innovative detaljer i deres brilledesign, som giver dem et flot og unikt udtryk.

Thomsen Eyewear:
Hos Thomsen Eyewear kombineres det klassiske brilledesign med nyere og mere moderne udtryk. Du får altså en brille med det bedste fra begge verdener.

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev