Find solbriller med styrke hos Hamm & Steenfeldt i Odense

Hvis du bruger briller til dagligt, kan det være svært at bruge solbriller om sommeren. Der er nemlig ikke styrke i helt almindelige solbriller, hvilket betyder, at de skal placeres oven på brillerne, hvis du stadig skal kunne se. Det er derfor en rigtig god idé at investere i nogle solbriller med styrke, så du kan tage dine briller af, når du skifter til solbriller. På den måde kan du både få skygge for solen og se samtidig. Det vil uden tvivl være med til at gøre dine sommerdage langt mere behagelige, da du ikke længere skal sidde og få solens skarpe stråler i øjnene.

Du kan finde et bredt udvalg af solbriller med styrke hos Hamm & Steenfeldt. Vi har en fysisk butik i Odense, hvor du altid er velkommen til at aflægge visit, hvis du vil se vores solbriller og briller. Her kan du afprøve de forskellige modeller, så du finder den helt perfekte solbrille til dig.

Forskellige brilleglas til dine solbriller med styrke

Når du skal vælge solbriller med styrke, skal du også tage stilling til, hvilket brilleglas de skal have. Der findes nemlig forskellige brilleglas med styrke til solbriller.

Fotokromiskglas:
Fotokromiskglas fungerer på den måde, at farven på solbrilleglasset skifter alt efter, hvor skarp solen er det. Det betyder altså, at hvis du er inden for, er brilleglasset helt gennemsigtigt og ligner faktisk bare en almindelig brille.

Polaroidglas:
Polaroidglas er en meget populær løsning, da dette solbrilleglas mindsker generende refleksioner. Det kan for eksempel være, hvis du er ude at køre bil eller er omkring vandet, hvor der er store chancer for refleksioner i dit brilleglas.

Brilleglas i forskellige farver:
Du kan også få dit brilleglas i forskellige farver, så du kan tilpasse det efter, hvad du synes er mest behageligt. Nogle foretrækker for eksempel varme farver, mens andre bedre kan lide kølige farver til at skygge.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev