Få kontaktlinser hos Hamm & steenfeldt i Odense

Kontaktlinser kan være en rigtig stor hjælp, hvis du har problemer med synet. I modsætning til briller, så sidder kontaktlinsen inde i øjet, hvor den ikke generer eller kommer i vejen på ansigtet. Det er derfor en let og behagelig løsning, som kan være en fordel i både arbejdslivet og fritiden. Kontaktlinser er også en stor fordel, hvis du er meget aktiv, da de ikke kommer i vejen, som briller nogle gange gør. Det er derfor værd at overveje om kontaktlinser er den rette løsning for dig, hvis du ikke er fan af at gå med briller.

Hos Hamm & steenfeldt hjælper vi dig gerne med at finde de rette kontaktlinser, så du får den løsning, som passer bedst til dig. Du kan altid besøge vores butik i Odense, hvor du kan tale med en af vores dygtige og erfarne medarbejdere.

Find den rette kontaktlinsetype

Når det kommer til kontaktlinser, så findes der forskellige linsetyper. Du skal derfor finde den linsetype, som bedst opfylder dine behov. Vi er alle forskellige og derfor kan der også være forskel på, hvordan dit syn fungerer. Her er nogle af de linsetyper, du kan vælge i mellem.

1-dagslinser:
Med 1-dagslinser skal du udskifte dine kontaktlinser hver dag. Dette kan være en fordel, da du slipper for at bøvle med rengøring af dine kontaktlinser, fordi du ikke skal genbruge den samme flere gange.

14-dagslinser:
14-dagslinser kan bruges i 14 dage ad gangen og kræver derfor en smule rengøring. De har dog den fordel, at du kan overnatte med dem i øjnene, hvis det skulle blive nødvendigt en dag.

30-dagslinser:
Her kan du bruge det samme sæt linser i 30 dage ad gangen, hvilket betyder, at det er en meget billig løsning. Du må dog ikke overnatte med dem i øjnene, som du må ved 14-dagslinser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev