Få et bedre syn med en synsprøve hos Hamm & Steenfeldt

Hvad end du bruger briller eller ej, så er det altid en god idé med en synsprøve, hvis du føler de mindste forstyrrelser i dit syn. Bruger du allerede briller, kan det hjælpe dig til at opdage, hvis du skal have en højere styrke. Bruger du ikke briller, er det selvfølgelig en måde, hvorpå du kan finde ud af om, det er briller du har brug for. Synsprøver er derfor altid vejen frem til et bedre syn, så du ikke skal leve et liv med dårligt syn.

Du kan altid få hjælp til en synsprøve hos Hamm & Steenfeldt i Odense. Vi har nogle dygtige og professionelle optikere, som kan hjælpe dig med at undersøge dit syn. De er derfor med til at få dig trygt og godt igennem en synsprøve, så du får en god oplevelse. Du er mere end velkommen til at komme forbi, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring en synsprøve.

Tegn på at du bør få lavet en synsprøve

Hvis du aldrig har fået lavet en synsprøve, kan det være svært at vide, hvornår det egentlig er nødvendigt. Det ikke nemt at vide, hvornår der rent faktisk er noget galt med synet i en sådan grad, at der bør laves en synsprøve. Her er der derfor nogle symptomer på, at du bør få undersøgt synet.

  • Hvis du oplever hyppig og vedvarende hovedpine.
  • Røde øjne kan være et tegn på at du overanstrenger øjnene, og derfor har problemer med synet.
  • Hvis du oplever, at du skal bruge mere lys, når du læser.
  • Hvis du ser dobbelt eller oplever sløret syn.
  • Hvis du allerede har briller eller kontaktlinser, men har problemer med at se skarpt.

En synsprøve varer ca. en halv time.
Vi anbefaler, at bestille tid.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev