Find det perfekte brillestel hos Hamm & steenfeldt i Odense

Når du skal vælge briller, er det vigtigt, at du finder det helt perfekte brillestel. Brillestellet har stor betydning for både komfort og udseende af din brille. Derfor betyder det meget at du overvejer dit brillestel, når du skal købe nye briller.

Hos Hamm & steenfeldt har vi et stort udvalg af briller såvel som brillestel, du kan vælge i mellem. Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvilke brillestel der fungerer bedst til dig. I vores fysiske butik i Odense, kan du få lov til at tale med en af vores dygtige medarbejdere, som gerne hjælper dig med at finde det perfekte par briller med det rette brillestel. Du kan også få lov til at prøve dem af, så du kan se, hvilke der føles godt og ser bedst ud på dig.

Sådan vælger du den rette form af brillestel

Når du skal vælge brillestel, er det også meget vigtigt, at de ser pæne ud til dig. Briller kan nemlig også fungere som en flot modetilføjelse. Der er derfor ingen skam i at gå med briller, da du nemt kan finde nogle, som ser pæne ud til dig. Her er en hjælpende guide til, hvordan du finder det rette brillestel til din ansigtsform.

Firkantet ansigtsform:
Hvis du har en mere firkantet ansigtsform, så passer det godt sammen med en mere afrundet brilleform, som kan blødgøre dit ansigt. Hvis du vælger en meget kantet brille, kan det godt være med til at få dit ansigt til at fremstå mere firkantet end nødvendigt.

Oval ansigtsform:
Har du et ovalt ansigt, kan du stort set slippe afsted med alle brilleformer, hvad end de er kantede eller runde. Det kan dog være en fordel med et brillestel, der flugter med kindben.

Rund ansigtsform:
Med en rund ansigtsform er det en fordel med lidt højde eller cateye. Både runde og kantede briller, kan nemlig være med til at gøre dit ansigt rundere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev